Booking.com

Billige hoteller i Kassel

Før i tiden var det således at bakkerne ved Kassel i Tyskland var frygtede af en del bilister. Når de drønede dernedad i deres måske overlæssede biler, kunne det ske, at ferieturen ikke blev længere. Bilen kunne ikke klare Kasselbakkerne.

Om det er sådan stadig, skal jeg ikke kunne sige, men Kasselbakkerne ligger der endnu.

Byen, der har givet navn til bakkerne, er naturligvis Kassel. Her er det muligt at overnatte. Jeg har gjort det i Lohfelden, som er lettere tilgængelig, nogle gange, og en enkelt gang i Kassel. Hotelværlset lå desværre ud til en gade med et lyskryds, og uafbrudt hele natten satte den ene lastbil efter den anden i gang.

Nu foretrækkes mindre og mere overskuelige byer når overnatningen skal planlægges.

Men – vil du overnatte i Kassel er linket til hoteller i Kassel her: Kassel hoteller

Billige eller Günstige Hotels in Kassel kan formentlig også findes via linket.

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes