Booking.com

Zimmer frei Harzen

Det er indtrykket at rejser til Harzen igen er blevet populære. Og det med god grund. Harzen er ikke langt fra Danmark. Det er de første rigtige bjerge man møder når kører fra Danmark mod syd.

Harzen er et overskueligt område, hvor man kan få meget kultur, hvis det er det man er til, og man kan få meget natur, hvis man er til vandringen eller cykling.

Skal man længere er det også anbefalelsesværdigt at overnatte i Harzen – på vej på ferie eller på vej hjem til Danmark igen.

Jeg undlader et link i denne korte artikel. Det er ikke let at vælge det rigtige, men googler man Harz eller Harzen, får man masser af muligheder at tage stilling til – og masser af inspiration.

Harzen er et område man kan tage til hele året – sommerferie er en klar mulighed, forårs- eller efterårsferie ligeledes, og da man kan stå på ski i Harzen er vinterferie også en mulighed.

Miniferie i Harzen kan også overvejes. Jeg har en af mine gode ferieerindringer fra Harzen. Vi havde to overnatninger. På midterdagen – medens vi gik i en by – stod det pludselig klart, at vi kom dagen før og skulle hjem dagen efter. Men eftersom vi ret intenst var tilstede hvor vi var, gjorde det ikke noget. Man indstiller sig!

2 Responses to Zimmer frei Harzen

 1. Helle Mainz 17/06/2012 at 14:21 #

  Hej
  Vi er 3 børn og 2 voksne der skal bruge en billig overnatning i hartzen 1/7 til 2/7 ville høre havd i kan tilbyde?
  Hilsen Helle

  • Jørgen 17/06/2012 at 17:01 #

   Jeg formidler ikke overnatning, men håber med mine skriverier at kunne inspirere læserne af bloggen. God tur.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes