Booking.com

Skoleferier i Tyskland

Skoleferier i Tyskland falder på ret forskellige tidspunkter i de enkelte forbundslande og det kan være en vigtig faktor at tage med i batragtingerne, når kør-selv-turen skal planlægges. Det er naturligvis af hensyn til trafikafviklingen gennem Tyskland, at informationen om skoleferierne er vigtig. Og kan man komme uden om de særligt belastede trafikweekender, kan det nok være umagen værd at gøre det. I nogle tilfælde medfører rejselysten så mange biler på vejene, at køerne bliver endog meget lange. Og det er ærlig talt ikke særligt morsomt af fare af sted med 40 km. i timen.

Har du brug for oversigten i forbindelse med din ferieplanlægning er her et link til en oversigt over ferie- og fridage i Tyskland:

Skoleferier i Tyskland.

Der gives informationer for 3 år ad gangen i feriekalederen for Tyskland.

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes