Booking.com

Zimmer frei Lienz

Hvis man har mod på at køre langt fra Danmark, eller har brug for endnu en overnatning, kunne dette være i Lienz i Østtyrol. Det er en by af en overskuelig størrelse, og når vi er i Osttirol besøges den altid – som byen i den del af Tirol. Man skal op og ned ad Felbertauern og gennem tunellen.

Lienz

Her er linket til overnatningsmuligheder i Lienz.

Hvis du hellere vil opleve en anden del af Osttirol end Lienz, og uden at det er en omvej, er forslaget at køre ind i Virgental ved Matrei og finde et sted at overnatte, f.eks. i Virgen. Gøres det vil du se, hvorfor den dal er mit foretrukne feriemål i Østrig, og du kan læse mere om det på min blog om Virgental og andre steder i Østrig, hvis det ønskes.

 

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes